+13 Werking Gullegem

logo

+13 Werking Gullegem bestaat al meer dan 35 jaar. Veel van ons hebben in +13 een tweede thuis gevonden, en als leiding willen we ook deze kans bieden aan zoveel mogelijk jongeren.


Alle leden zijn uitgenodigd op de algemene activiteiten, maar voor onze leden van meer dan 16 jaar zijn er aanvullende activiteiten. Hierdoor komen ze niet alleen dichter bij elkaar, maar door zelf activiteiten te maken ook een stapje dichter bij het zelf leiding zijn.
Onze activiteiten gaan meestal de vrijdagavond door op een gewone schoolweek of op woensdag tijdens de schoolvakanties. Deze activiteiten, die ongeveer 1 keer per maand plaatsvinden, zorgen ervoor dat de +13 makkelijk te combineren is met andere jeugdbewegingen en hobby's.
Ook ons kamp in de paasvakantie en weekend vallen niet samen met die van andere jeugdbewegingen.
Op onze activiteiten geven we de leden (en soms ook de leiding) de kans om zich eens volledig te smijten in het vat van plezier. Pleinspelen, uitgewerkte originele groepsopdrachten of competitieve uitdagingen tegen hun medeleden; aan variatie geen tekort.
Ook ons kamp en weekend verloopt niet zonder de nodige tradities en lekker eten, wat er elk jaar weer voor zorgt dat iedereen er bij het begin van het jaar al naar begint uit te kijken.

Combineer dit alles met een geëngageerde bende die zich inzet tijdens carnaval, onze kersttraditie ‘De sterrenstoet’ en onze jaarlijkse fuif ‘Hot & Sweaty’ en je hebt een groep en organisatie die je voor de rest van je leven dicht bij het hart zal dragen!

De exacte data van de activiteiten kan je vinden in de agenda.